x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Tatăl lui Michael Jackson nu apare în testament!

Tatăl lui Michael Jackson nu apare în testament!

30 Iun 2009   •   00:00
Tatăl lui Michael Jackson nu apare în testament!

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, cu care starul american nu a fost în relaţii foarte bune, a fost exclus din ultimul testament al megastarului. În actul cu pricina, Michael lasă averea mamei, celor trei copii şi către una sau două fundaţii de caritate. Însă, nicăieri nu apare Joe.



Dezvăluirea a fost făcută de Wall Street Journal, care scrie că testamentul ar putea fi trimis miercuri la Curtea Superioară din Los Angeles.

Avocatul John Branca şi producătorul John Mclain, ultimul fiind prieten cu Michael Jackson, au fost numiţii executorii testamentari. Branca, cel care a lucrat pentru Michael între 1980 şi 2006 şi reangajat de megastar cu o săptămână înaintea morţii, a scris testamentul în 2002, potrivit cotidianului american.

Într-un e-mail, avocatul părinţilor lui Michael Jackson spunea că nici el şi nici părinţii starului nu au văzut acest testament. "Nouă nu ne-a fost prezentat niciun testament", scria avocatul L Londell McMillan, care a fost cândva şi reprezentantul legal al lui Michael. "Vom analiza actul atunci când îl vom vedea", a conchis acesta.

Mărimea averii şi a datoriilor lui Michael Jackson va scoate la suprafaţă multe controverse, scrie ziarul american. Averea megastarului, care cuprinde 50% din acţiunile companiei Sony/ATV Music Publishing, ar putea acoperi aproape jumătate din datoriile lui Michael Jackson, estimate la 500 de milioane de dolari. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special michael michael jackson