x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone calmeaza spiritele

Andone calmeaza spiritele

09 Iun 2004   •   00:00

Politica de transferari gandita de "strategul" Cristi Borcea irita in fiecare an spiritele la Dinamo. Vestea ca antrenorul Ioan Andone ar putea pleca de la Dinamo a fost picatura ce a umplut paharul de rabdare al suporterilor din Stefan cel Mare

PAUL ANDONE, MARIAN STEFAN

AMENINTARI. Acestia au protestat vehement marti seara, cand un grup de 60 de fani, in frunte cu seful galeriei, Elias Bucurica, au scris mesaje pe zidul casei lui Borcea, din comuna Pantelimon. "BMW=120.000 $, Ando=70.000 $", "Platiti performanta", "Nu mai vindeti nimic", "Pleaca Ando, pleci si tu", au fost atentionarile catre Borcea. Actiunea fanilor si-a mutat locatia la restaurantul de la baza Keoke, acolo unde Borcea discuta de zor cu fratii Becali viitoarele mutari din Stefan cel Mare. In stilu-i caracteristic, oficialul dinamovist a discutat cu fanii ferit de ochii mass-media, acestia din urma sustinand ca Borcea i-a amenintat ca "ii ia din pat daca nu se linistesc".

CU ZAHARELUL. In cele din urma, conducerea incearca aplanarea conflictului, Borcea declarand ca "Nu va mai pleca nimeni pana nu ne vom juca sansa in Liga Campionilor", in timp ce presedintele Nicolae Badea anunta ca se intentioneaza prelungirea contractului lui Ando, scadent in vara viitoare. "Curtat" de echipa chineza Lifan Zhongshum, care ii ofera un salariu de 700.000 de dolari pe an, Ando da asigurari fanilor din Turcia, unde se afla in concediu: "Suporterii trebuie sa stea linistiti. Este adevarat, am oferte din strainatate, dar am discutat cu presedintele Badea despre prelungirea contractului. Din punctul meu de vedere nu se pune problema despartirii de Dinamo".

Borcea gasit "tapul ispasitor"

Directorul executiv Cristi Borcea este unul dintre conducatorii care a facut investitii importante la FC Dinamo. Dar care a si luat. La adapostul banilor si al functiei cu care a fost investit, el are un cuvant decisiv in tot ceea ce inseamna transferuri la Dinamo. Poate si de aceea suporterii il gasesc pe Borcea "tapul ispasitor", "uitand" ca de fapt Nicolae Badea este cel care conduce clubul. Ultima iesire in "decor" a lui Borcea s-a consumat dupa finala Cupei Romaniei, cand i-a catalogat pe stelisti, ca fiind niste "gloabe". Scuzele sale, exprimate prin intermediul site-ului oficial, au fost insa tardive.
×
Subiecte în articol: sport borcea