x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Departe de lumea bună

Departe de lumea bună

10 Dec 2009   •   00:00
Departe de lumea bună
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

După remiza de la Ploieşti, dinamoviştii au rămas la cinci puncte în spatele "cvartetului" fruntaş, aflându-se pe locul 7.



Supărare mare în tabăra "câinilor" la finalul meciului cu Astra, scor 1-1, goluri Claudiu Niculescu (foto, centru), respectiv Moţi, autogol. "Îi rugasem pe băieţi să se concentreze. Nu ştiu cum se întâmplă că numai noi luăm goluri de cascadorii râsului", a declarat antrenorul Cornel Ţălnar. Tehnicianul a avut un conflict cu Andrei Cristea: "Dacă s-a supărat că l-am introdus prea târziu, asta este problema lui". La rândul său, Cornel Dinu i-a desfiinţat pe jucători: "Scarlatache şi Adrian Cristea sunt incompatibili pe partea dreaptă, N'Doye a făcut cel mai slab joc de când este la Dinamo, iar Moţi a dovedit în continuare nesiguranţă". Salvarea sezonului poate veni în ultimele două meciuri, cu FC Vaslui acasă, în Liga 1, şi cu Panathinaikos Atena, în deplasare, în ultimul meci din Europa League. Ultima noutate este faptul că antrenorul lui PAO, Henk Ten Kate, a fost demis, locul său fiind luat de Nikos Nioplias.

"BABICU", EXCLUS

După ce dinamoviştii au fost acuzaţi că au cerut jucătorilor împrumutaţi la Astra, Miranda şi Liviu Ganea, să nu-şi apere corect şansele, cei doi au fost lăsaţi în afara lotului. De acelaşi tratament a avut parte şi titularul postului de portar, Cristi Munteanu, care a fost anunţat cu două ore înainte de meci că Nicolo Napoli nu va conta pe el din cauza trecutului dinamovist. "M-a umilit şi şi-a bătut joc de demnitatea mea. Este un caracter infect, un jeg de caracter, un no-name ca antrenor. Nu sunt jucătorul lui Dinamo, ci al Astrei", a răbufnit "Babicu". Pentru această ieşire la adresa tehnicianului italian, Munteanu a fost exclus ieri din lot.

×
Subiecte în articol: sport