x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Borcea se va recăsători, Gigi Becali îi va fi naş

Borcea se va recăsători, Gigi Becali îi va fi naş

27 Apr 2011   •   15:46
Borcea se va recăsători, Gigi Becali îi va fi naş
Sursa foto: /Intact Images
162709-20100704123218013.jpg

Acţionarul dinamovist Cristian Borcea a anunţat în această după-amiază, într-o conferinţă de presă, că urmează să se recăsătorească în viitorul apropiat şi că naş îi va fi finanţatorul Stelei, Gigi Becali. "Am depus actele de divorţ azi, am termen pe 23 mai şi nu discut alte aspecte. Pe 23 avem termenul final la Judecătoria Buftea. Da, urmează să mă recăsătoresc, şi naşul meu va fi Gigi Becali. O să vedeţi în viitorul apropiat", a spus Borcea.

După aproape un an în care au negat vehement informaţiile privind iminenţa unui divorţ, Cristian şi MIhaela Borcea au confirmat azi, printr-un comunicat semnat de avocatul Lilica Poppa, că se vor despărţi de comun acord.

"Pentru a informa corect opinia publică, domnul Cristian Borcea şi doamna Mihaela Borcea doresc să aducă la cunoştinţă decizia de a divorţa. Clienţii noştri precizează că hotărârea de a divorţa a fost luată de comun acord. Atât despărţirea cât şi partajul vor avea loc pe cale amiabilă. Documentele necesare au fost depuse astăzi 27.04.2011 la Judecătoria Buftea. Acţiunea nu influenţează în nici un fel grija şi preocuparea domnului Cristian Borcea şi a soţiei sale doamna Mihaela Borcea pentru viitorul copiilor lor, dorind ca aceştia să nu aibă de suferit. Rugăm opinia publică de a respecta dorinţa celor două părţi de a nu discuta detalile acţiunii de divorţ şi a partajului dintre cei doi soţi", se arată în comunicat.

Cristian şi Mihaela Borcea sunt căsătoţi de peste 20 de ani şi au împreună trei copii.

×
Subiecte în articol: borcea divort extrasport