x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Neymar, chemat la tribunal de o fostă femeie de serviciu. Ce acuzații îi aduce femeia

Neymar, chemat la tribunal de o fostă femeie de serviciu. Ce acuzații îi aduce femeia

de Redacția Jurnalul    |    16 Noi 2023   •   00:20
Neymar, chemat la tribunal de o fostă femeie de serviciu. Ce acuzații îi aduce femeia
Sursa foto: Hepta

Neymar se confruntă cu o acțiune în justiție pentru că ar fi angajat o femeie de serviciu fără să-i declare locul de muncă, fiind acuzat, de asemenea, că a exploatat-o.

Potrivit Le Parisien, Neymar a fost trimis în fața tribunalului de muncă pentru acuzația că nu a declarat niciodată angajarea femeii braziliene în vârstă de 35 de ani, care este și mamă a patru copii.

Aceasta susține că a lucrat șapte zile pe săptămână între ianuarie 2021 și octombrie 2022 și îi cere starului de la Al-Hilal o plată de 368.000 de euro.

De asemenea, Le Parisien relatează că reclamanta a fost obligată să lucreze până cu două săptămâni înainte de nașterea prematură a celui de-al patrulea copil al său, iar ulterior a fost concediată. Din 2021, ea ar fi lucrat 60 de ore pe săptămână, pentru 15 euro pe oră, deși susține că nu a primit niciodată un fluturaș de salariu și nici nu i s-a permis să aibă concedii sau concedii plătite.

Avocații reclamantei au declarat: "Neymar a exploatat precaritatea clientei noastre pentru a-i impune condiții de muncă nedemne, încălcând normele de bază ale dreptului muncii.

"Deplângem faptul că o astfel de personalitate a putut da dovadă de atâta inumanitate, mergând chiar până la a o da afară pe clienta noastră din casa sa cu câteva zile înainte de a naște prematur, în timp ce ea se plângea de dureri. Ne gândim acum să dăm acestui caz acțiunea penală pe care o merită."

Tabăra lui Neymar a declarat pentru Le Parisien că nu a fost informată despre acest caz.

Neymar este în prezent în recuperare din cauza unei accidentări la ligamentul încrucișat anterior.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: neymar acuzatii tribunal