x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj a anunțat semnarea contractului cu Edi Iordănescu

CFR Cluj a anunțat semnarea contractului cu Edi Iordănescu

05 Dec 2020   •   09:22
CFR Cluj a anunțat semnarea contractului cu Edi Iordănescu
Sursa foto: FB CFR Cluj

După ce numele lui Edi Iordănescu a fost vehiculat în ultimele zile ca succesor al lui Dan Petrescu la CFR Cluj 1907, clubul din Gruia a confirmat informația vineri seara, printr-un comunicat oficial, citat de Mediafax.

Primele declarații ale lui Edward Iordănescu în calitate de antrenor principal al echipei au fost: „Mă bucur să fiu din nou aici. Mulțumesc patronatului și conducerii pentru încrederea arătată. M-am întors la Cluj pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători, am încredere deosebită că acest club poate să își continue traiectoria ascendentă!”.

„Vreau să vă fac să străluciți din nou, cum ați făcut-o de atâtea ori”, a spus Iordănescu la prima întâlnire cu echipa.

„Vin cu entuzism, vin cu energie, vin după un antrenor pe care îl apreciez deosebit de mult și care pentru noi cei tineri poate să fie în orice moment un exemplu” a mai spus Edi Iordănescu.

Făcând referire la ce se poate îmbunătății pe termen scurt în perspectiva meciului cu Young Boys Berna, proaspătul antrenor al campionilor a afirmat că „băieții trebuie să își regăsească entuziasmul, energia, să fie conectați, să înceapă să asimileze și să fie suficient de maturi ca să întoarcă situația”.

 

 

×
Subiecte în articol: cfr cluj