x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Un rezultat perfect pentru FCSB

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Un rezultat perfect pentru FCSB

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2023   •   23:20
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Un rezultat perfect pentru FCSB
Sursa foto: Hepta

Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova s-a încheiat duminică seara cu scorul 1-1. Pentru CFR Cluj a marcat Muhar în minutul 66, în timp ce pentru craioveni a marcat Andrei Ivan în minutuil 69.

Update În minutul 66 Karlo Muhar a dechis scorul pentru CFR Cluj.

Patru minute mai târziu, egalitatea a fost stabilită prin golul lui Andrei Ivan.

În minutul 27 Ivan a văzut cartonaşul roşu după ce a intrat la Boateng. Centralul a fost chemat la VAR şi a întors decizia. Jucătorul oltenilor a rămas cu cartonaş galben.

Cele două echipe s-a mai întâlnit până acum de 33 de ori în principala competiţie internă, de 13 ori s-au impus clujenii, de 10 ori au câştigat craiovenii, iar alte 10 partide s-au terminat la egalitate.

Stire initiala Partida CFR 1907 Cluj - Universitatea Craiova are loc duminică, de la ora 21.00. Cele două echipe s-a mai întâlnit de 33 de ori în principala competiţie internă, de 13 ori s-au impus clujenii, de 10 ori au câştigat craiovenii, iar alte 10 partide s-au terminat la egalitate.

Pe 5 februarie 2023, CFR Cluj - FCSB 0-1 a fost ultima înfrângere suferită de ardeleni pe teren propriu în campionat. Au urmat patru victorii şi două remize. Două succese (1-0 cu Petrolul, 2-1 cu Sepsi OSK), două rezultate de egalitate şi patru partide pierdute este palmaresul înregistrat de olteni în meciurile jucate în 2023 din postura de vizitarori, notează lpf.ro.

Cele două echipe s-a mai întâlnit de 33 de ori în principala competiţie internă, de 13 ori s-au impus clujenii, de 10 ori au câştigat craiovenii, iar alte 10 partide s-au terminat la egalitate.

Palmares cu CFR gazdă: 16 meciuri - 8 succese CFR Cluj - 4 remize - 4 victorii U Craiova.

Primul meci a avut loc pe 7 decembrie 2014, CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0. Ardelenii erau antrenaţi la vremea respectivă de Francisc Dican, în timp ce pe banca oaspeţilor se afla cuplul Emil Săndoi - Sorin Cârţu.

Cea mai mare diferenţă de scor: 26 mai 2016, CFR Cluj - Universitatea Craiova 4-0 (Camora, Jakolis dublă, Petrucci), rezultat decisiv pentru vizitatori în ratarea calificării în cupele europene.

Cea mai recentă dispută directă din campionat: 2 aprilie 2023, Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1, goluri marcate de E. Koljic, respectiv L. Cvek.

Dan Petrescu vs Eugen Neagoe în toate competiţiile: 13 jocuri - 8 victorii Petrescu - 4 remize - un succes Neagoe.

Mediile de vârstă: CFR Cluj - 27 ani şi 4 luni, Universitatea Craiova - 25 ani şi 7 luni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj campioana