x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj, victorie împotriva Sepsi Sfântu Gheorghe

CFR Cluj, victorie împotriva Sepsi Sfântu Gheorghe

de Redacția Jurnalul    |    15 Apr 2023   •   21:30
CFR Cluj, victorie împotriva Sepsi Sfântu Gheorghe
Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

CFR Cluj a învins sâmbătă seara pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu 2-1 (1-1), în runda a 4-a a play-off-ului Superligii la fotbal. Sepsi OSK a jucat în inferioritate numerică din minutul 62. CFR Cluj își asigură un avans de 4 puncte față de FCSB care îi securizează locul secund la finele etapei.

Scorul a fost deschis pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” de oaspeți în minutul 28, prin Dumitrescu, care a fructificat o centrare de pe linia de fund a lui Matei.

Elevii lui Dan Petrescu au egalat înainte de pauză, Bîrligea marcând cu capul din fața porții, după centrarea din flancul stâng a lui Krasniqi (1-1, min. 44).

Ciprian Deac a primit o pasă filtrantă în careu, de la Janga, în minutul 53, și a marcat pentru 2-1, scor cu care s-a și încheiat partida. Ninaj a primit al doilea cartonaș galben, în minutul 62, lăsându-și echipa în inferioritate numerică.

Clujenii nu au reușit să profite de avantajul numeric, dar au securizat rezultatul, care le asigură locul secund la finalul rundei, cu 38 de puncte.

Sepsi OSK rămâne pe locul 6 în clasamentul play-off-ului, cu 24 de puncte.

(sursa: Mediafax)

×