x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern O gură de oxigen pentru Dan Petrescu. CFR Cluj învinge greu pe Rapid. Giuleștenii au ratat un penalty în ultimele secunde ale meciului

O gură de oxigen pentru Dan Petrescu. CFR Cluj învinge greu pe Rapid. Giuleștenii au ratat un penalty în ultimele secunde ale meciului

17 Iul 2022   •   07:18
O gură de oxigen pentru Dan Petrescu. CFR Cluj învinge greu pe Rapid. Giuleștenii au ratat un penalty în ultimele secunde ale meciului
Sursa foto: Hepta

Desfășurat în contextul eliminării din preliminariile Ligii Campionilor, dar și al zvonurilor legate de problemele de sănătate ale patronului Ioan Varga, meciul de debut al campioanei CFR Cluj în Superligă s-a încheiat cu o victori cu emoții împotriva lui Rapid București.

CFR Cluj a învins pe Rapid București cu 1-0, în derby-ul feroviarilor, jucat în Gruia, giuleștenii ratând un penalty în minutele suplimentare de joc.

Sistemul VAR a fost pus la treabă încă din primul meci, după un henț al campionilor, însă Bălgrădean a apărat execuția lui Albu, aducând primele 3 puncte pentru CFR.

Adrian Mutu a avut ghinion încă din prima etapă, ratarea loviturii de pedeapsă fiind completat și de 3 accidentări.

Rapid a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 3, când Crepulja a șutat pe jos pe lângă poarta clujeană.

Petrila a replicat în minutul 16, însă Moldovan a parat eficient. Peste un minut, ardelenii au marcat sigurul gol al meciului prin Yuri, care a trimis în poartă din apropiere.

Petrila, în minutul 25, a șutat puternic de la marginea careului, dar Iacob a a respins balonul. Bălgrădean s-a remarcat și el pe finalul reprizei, la șutul lui Ioniță.

În repriza secundă a ieșit la rampă Deac, producând câteva faze interesante, printre care și un șut plasat sub bară, scos in extremis de Moldovan.

Sebastian Colțescu a dictat apoi lovitură de pedeapsă, după analiza VAR, la un henț comis de Hoban. Albu a încercat un șut plasat, dar Bălgrădean a apărat.

CFR Cluj câștigă astfel primul meci, după cele două obiective ratate, Supercupa și preliminariile din Liga Campionilor.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj