x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid se impune în derby-ul cu CFR Cluj. Campioana e la 5 puncte de lider

Rapid se impune în derby-ul cu CFR Cluj. Campioana e la 5 puncte de lider

de Redacția Jurnalul    |    01 Mai 2023   •   23:16
Rapid se impune în derby-ul cu CFR Cluj. Campioana e la 5 puncte de lider
Sursa foto: Facebook Rapid

Derby-ul feroviar dintre Rapid București și CFR Cluj s-a încheiat luni seara cu victoria giuleștenilor cu 3-1 (3-1), după un debut de meci în care s-au marcat 3 goluri în 15 minute. CFR Cluj e la 5 puncte distanță de liderul Farul Constanța.

Giuleștenii au avut un debut de meci perfect, cu două goluri în 3 minute. Dugandzic a deschis scorul din lovitură de pedeapsă în minutul 9, după un fault în careu asupra lui Ioniță. Peste doar 3 minute, Kait primește o pasă în zonă centrală la 18 metri, de unde îl învinge pe Scuffet cu un șut plasat în dreapta acestuia.

CFR-iștii au dat replica imediat și în minutul 15 au redus din diferență după șutul centrare al lui Brown, care s-a oprit în interiorul plasei laterale a porții lui Moldovan.

Echipa condusă de Dan Petrescu domină următoarele 20 de minute, două dintre ocaziile acestora fiind oprite de bara porții lui Moldovan, prima dintre ele după o respingere a goalkeperului rapidist.

Pe finalul primei reprize, giuleștenii au majorat diferența prin golul reușit din fața porții de același Dugandzic, care a fructificat centrarea din flancul stâng venită de la Morais.

S-a dovedit a fi ultimul gol al confruntării, după o a doua repriză mult mai puțin disputată din punct de vedere al fazelor de poartă importante.

Rapid rămâne pe locul 5, cu 34 de puncte, dar se apropie la un punct de Universitatea Craiova. CFR Cluj nu reușește să profite de semieșecul celor de la Farul Constanța, care au remizat 1-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe și rămâne cu 38 de puncte pe locul 3 în clasament, cu două puncte sub FCSB și 5 mai puțin decât Farul.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rapid cfr cluj