x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gâlcă, la un pas de a antrena în Primera Division

Gâlcă, la un pas de a antrena în Primera Division

16 Dec 2009   •   00:00

Fostul internaţional român Constantin Gâlcă, actualmente antrenor al echipei Almeria B, se află pe lista posibililor înlocuitori ai mexicanului Hugo Sanchez la conducerea tehnică a primei echipe a clubului Almeria.



Cotidianul As notează că preşedintele clubului Almeria, Alfonso Garcia, a declarat că nu poate garanta că mexicanul Hugo Sanchez va mai fi la conducerea tehnică a echipei şi la partida cu Espanol, din etapa de la sfârşitul săptămânii din Primera Division. "Nu pot garanta prezenţa lui Hugo la meciul cu Espanol. Trebuie să găsim soluţii şi eu nu le găsesc", a declarat conducătorul Almeriei, după remiză obţinută, pe teren propriu, contra formaţiei Deportiva La Coruna (1-1), în etapa a XIV-a, rezultat ce a coborât formaţia din Andalucia pe locul 16 în campionat.

Astfel, printre posibile variante de înlocuire se află antrenorul echipei secunde, Costantin Gâlcă, şi principalul FC Barcelona B, Luis Enrique: "Gâlcă este opţiunea de casă, dar mai există şi varianta Luis Enrique. Alfonso Garcia munceşte cu echipa lui pentru a găsi o alternativă pentru Hugo Sanchez. În afara posibilelor variante de antrenor pe care le are, există şi varinta de casă: Constantin Gâlcă. Totuşi, românul, care acum conduce echipa secundă, nu este favorit. Luis Enrique pare să fie profilul de antrenor căutat".

Pe de altă parte, site-ul indalosport.com a menţionat că Gâlcă are dezavantajul că nu are prea multă experinţă în cariera de tehnician. "Au început deja să iasă posibilele nume de candidaţi la conducerea tehnică a echipei «rojiblanco». Primul pe listă este Constantin Gâlcă, însă conducerea nu şi-ar dori să rişte cu un tehnican ce antrenază de puţin timp în Tercera Division", notează site-ul andaluz.

Fostul internaţional român Constantin Gâlcă ocupă postul antrenor principal al formaţiei secunde a clubului Almeria (Liga a IV-a) de la începutul acestui sezon.

×
Subiecte în articol: sport