x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Licitaţie online: Păpuşa Nadia cu autograful marii gimnaste

Licitaţie online: Păpuşa Nadia cu autograful marii gimnaste

09 Dec 2009   •   00:00

Fundaţia "Nadia Comăneci" şi iDieta.ro organizează astăzi  10 decembrie a.c., o licitaţie online pentru o păpuşă Nadia, cu semnătura Nadiei Comăneci. Fondurile strânse în urma acestei acţiuni vor fi destinate programului social "10 pentru gimnastică", dedicat sprijinirii tinerilor sportivi din cluburile de gimnastică din ţară.

Licitaţia are loc, în exclusivitate, pe site-ul www.idieta.ro, partener media al Fundaţiei Nadia Comăneci  şi va dura o zi, cu începere de la ora 00:00.
Recent lansată,  păpuşa reprezintă copia fidelă a Nadiei Comăneci, are o înălţime de 57 de centimetri şi este îmbrăcată cu un training al Naţionalei României. Păpuşa este un dar pe care fiecare cumpărător îl face sportului românesc, de aceea Nadia Comăneci speră că va fi primită bine şi va  aduce mulţi susţinători programului "10 pentru gimnastică". Împreună putem contribui la readucerea gimnasticii româneşti pe podiumul competiţiilor internaţioanale.

Păpuşa licitată în exclusivitate pe iDieta.ro  este parte a proiectului social «10 pentru gimnastică>>, ce îşi propune să ajute cluburile sportive şi tinerii gimnaşti viitori campioni. Cu cât strângem mai mulţi bani, cu atât oferim mai multe şanse sportului românesc. De aceea, vă rog să fiţi alături de mine şi să primiţi această păpuşă de Sărbători. ", a declarat  Nadia.Programul "10 pentru gimnastică" a fost lansat de Fundaţia Nadia Comăneci în 2008 şi a vizat sprijinirea pregătirii unei grupe de gimnastică formată din 12 sportivi, cu vârsta cuprinsă între 7-10 ani, care sunt antrenaţi în regim de internat în cadrul Liceului cu Program Sportiv Nadia Comăneci din Oneşti.

PROGRAMULUI SOCIAL "10 PENTRU GIMNASTICĂ"
 În prezent, fundaţia îşi propune extinderea programului, prin susţinerea materială şi financiară a mai multor tinere, din cele aproximativ 50 de cluburi de gimnastică din ţară. Licitaţia organizată împreună cu revista online iDieta.ro este o acţiune menită să reamintească faptul că oricine se poate implica în susţinerea sportului, acordând acum un sprijin tinerilor, care vor fi campionii de mâine ai României. Până în acest moment şi-au anunţat susţinerea proiectului şi dorinţa de a participa la licitaţie numeroase membre iDieta.ro, dar si personalităţi din viaţa publică precum Monica Tatoiu, Valentina Pelinel, Roxana Iliescu şi Adina Buzatu. Pentru informaţii suplimentare, puteţi  accesa linkul: www.idieta.ro.

×
Subiecte în articol: sport