x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bad Gastein

Bad Gastein

29 Dec 2009   •   00:00
Bad Gastein

Ski-Amade este una dintre cele mai importante zone turistice din Austria. Situată foarte aproape de Salzburg, acolo unde se poate ajunge în maxim o oră de mers cu maşină, este căutată şi pentru băile termale. "Miezul" este Bad Gastein, acolo unde se găseşte unul dintre cele mai mari centre SPA din Alpi. Era chiar cel mai mare sezonul trecut, dar vara asta s-a inaugurat o minunăţie la Soelden care va fi la mare căutare iarna asta.



Dacă ne legăm strict de domeniul schiabil, nu putem spune decât faptul că locul arată ca în paradis, asta în ciuda faptului că aici nu există nici un gheţar care să prelungească sezonul chiar şi în lunile călduroase. Pentru români, destinaţia este una accesibilă atât din punct de vedere financiar, cât şi ca distanţă. Cele mai apropiate aeroporturi sunt situate la Salzburg şi München, cursele către România fiind dese.

Pentru o familie de patru persoane, un sejur de o săptămână costă 2.000 de euro. Cu aceşti bani plăteşti transportul cu avionul, transferul de la aeroport la hotel, transportul pe cablu, cazarea şi masa. Condiţiile sunt cu totul altele decât la noi. Asta începând de la teleferice, calitatea pârtiilor, cazarea şi comportamentul oamenilor cu care intri în contact.

×
Subiecte în articol: staţiuni