x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

11 Dec 2009   •   00:00

11 decembrie 2009



MANEA, DOUĂ ETAPE OUT
Pentru eliminarea din timpul partidei cu FC Braşov, antrenorul echipei Rapid, Nicolae Manea, a primit două etape de supendare şi o amendă de 320 RON. În acelaşi timp, jucătorii Ceahlăului Piatra Neamţ, Dikaba şi Cebotaru, au fost sancţionaţi cu câte o etapă de suspendare, în timp ce clubul Astra Ploieşti a primit o penalitate de 10.000 RON pentru refuzul de a vinde bilete suporterilor dinamovişti. Comisia a amendat gruparea U Craiova cu 20.000 RON, pentru comportarea fanilor la meciul cu Steaua.

MECIUL ZILEI, LA BISTRIŢA
Ultima etapă a turului din Liga 1 debutează azi, fiind programate două partide. Cea mai importantă se va desfăşura la Bistriţa, între Gloria şi Rapid Bucureşti (ora 20:00, Digi Sport, în direct). Partida va fi arbitrată de Teodor Crăciunescu, ajutat de asistenţii Zoltan Szekely şi Ioan Onicaş. În celălalt joc al zilei, Pandurii Tg. Jiu va primi pe teren propriu pe Unirea Alba Iulia (ora 18:00, GSP TV). Meciul va fi condus de Istvan Kovacs, ajutat de Eduard Dumitrescu şi Radu Ghinguleac.

LOŢI, SALVAT DE PORTAR
Standard Liege a prins un loc în primăvara Europa League în ultimele secunde ale meciului cu Alkmaar. Echipa pregătită de Ladislau Bölöni a remizat miercuri seară, 1-1 cu Alkmaar, şi a terminat pe locul 3 în grupa H. Olandezii au condus până în minutul 95, când, în ultimele secunde ale jocului, portarul turc Sinan Bolat a adus egalarea pentru formaţia belgiană. Bölöni crede însă că fără ajutorul fanilor, băieţii săi nu ar fi reuşit. "Am revăzut imaginile, nu Bolat a marcat. Autorul golului este publicul care ne-a susţinut extraordinar. Jos pălăria în faţa sa! Arbitrul avea fluierul în gură, se pregătea să încheie meciul, iar Sinan a apărut de nicăieri. Este un gol demn de Cartea Recordurilor, un gol care va marca istoria clubului. Este ceva ce nu a fost lucrat niciodată la antrenamente", a comentat antrenorul român. (Delia Gomoescu)


×
Subiecte în articol: sport