x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

18 Dec 2009   •   00:00

18 decembrie 2009



LOBONŢ, LĂUDAT
Mai mult rezervă de când s-a transferat de la Dinamo la AS Roma, Bogdan Lobonţ a fost titular miercuri seară în poarta grupării italiene, în partida din Europa League cu ŢSKA Sofia. Internaţionalul român a contribut la victoria Romei, scor 3-0, echipa sa calificându-se în faza următoare din Europa League. "Lobonţ a raspuns prezent la două mari ocazii ale gazdelor. Nu a comis greşeli şi a demonstrat reflexe bune", l-a lăudat presa italiană pe "Lobby". Site-ul forzaroma, care i-a acordat nota 6 românului, a precizat: "Lobonţ a dat încredere echipei şi a avut două intervenţii bune".

ORADEA S-A CALIFICAT
Campioana României la polo pe apă, CSM Frigoconti Oradea, a obţinut calificarea în sferturile de finală a Cupei LEN, a doua competiţie ca valoare în Europa. După 12-10 în partida tur, în bazinul propriu, cu Napoli, elevii lui Cornel Gordan au dus meciul în prelungiri în manşa secundă, cedând cu 5-7. La finalul celor două reprize suplimentare, scorul a fost 8-7 în favoarea italienilor, însă calificarea a revenit poloiştilor români. Golurile formaţiei orădene au fost marcate de Baidoc, Kalman Kadar şI Negrean, câte două reuşite, şi Kincses, o reuşită. "A fost foarte greu, dar calificarea este meritată", a declarat tehnicianul orădenilor.

NEGOCIERI AMĂNATE
Fostul selecţioner, Victor Piţurcă, nu a putut ajunge la Craiova pentru discuţia decisivă cu patronul Adrian Mititelu, privind preluarea Universităţii. Tehnicianul a condiţionat venirea pe banca tehnică a "Ştiinţei" cu asigurarea unui buget decent pe anul 2010, iar Mititelu l-a anunţat că totul se va rezolva. "Trebuia să ajungă, însă zăpada l-a împiedicat să o facă. Discută permanent la telefon cu domnul Mititelu. Probabil se va rezolva totul în acest week-end, dacă timpul va permite deplasarea lui Piţurcă la Craiova", a declarat un oficial al grupării din Bănie. (Mario Morcov)

LOCUL 8 LA CM
Echipa naţională de handbal feminin a României a terminat în genunchi Campionatul Mondial din China, pierzând ruşinos în finala pentru locurile 7-8. Elevele antrenorului Radu Voina au fost umilite de reprezentativa Germaniei, scor 25-35, lăsând impresia unei mentalităţi labile. Deşi au fost creditate printre primele trei favorite înainte de startul competiţiei, alături de Rusia şi Norvegia, "tricolorele" au sfârşit lamentabil.

×
Subiecte în articol: sport