x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Asasinarea lui John F. Kennedy, legată de interesul său pentru extratereştri?

Asasinarea lui John F. Kennedy, legată de interesul său pentru extratereştri?

19 Apr 2011   •   16:14
Asasinarea lui John F. Kennedy, legată de interesul său pentru extratereştri?

O scrisoare a adresată de fostul preşedinte american John F. Kennedy directorului CIA de la acea vreme arată că fostul lider de la Casa Albă a cerut să i se prezinte documente confidenţiale în legătură obiecte zburătoare neidentificate, cu 10 zile înainte de asasinarea sa, informează Daily Mail.

Documentul confidenţial este una dintre cele două scrisori redactate de JFK la data de 12 noiembrie 1963, în care preşedintele american cerea informaţii despre fenomene paranormale.

Autorul William Lester a afirmat că a obţinut aceste documente, în timp ce aduna informaţii pentru cartea sa "A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier".

Interesul lui John F. Kennedy pentru OZN-uri cu puţin timp înainte de asasinarea sa va alimenta cu siguranţă teorii ale conspiraţiei în legătură cu uciderea fostului preşedinte american, potrivit AOL News.

"Una dintre îngrijorările lui JFK a fost că multe dintre aceste obiecte zburătoare neidentificate au fost văzute deasupra Uniunii Sovietice şi era foarte preocupat că ruşii ar putea interpreta greşit aceste OZN-uri ca fiind un semn al agresiunii SUA, crezând că ar putea fi unele dintre tehnologiile noastre", a afirmat William Lester pentru AOL News.

"Cred că acesta este unul dintre motivele pentru care JFK a dorit să obţină astfel de informaţii şi să le scoată de sub jurisdicţia NASA pentru a le putea spune ruşilor: 'Priviţi, nu suntem noi, nu facem noi asta, nu suntem provocatori", a adăugat scriitorul William Lester.

×
Subiecte în articol: Kennedy ozn-uri