x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cântecele necunoscute ale lui Michael Jackson, în dispută

Cântecele necunoscute ale lui Michael Jackson, în dispută

de Mihaela Matachita    |    08 Aug 2009   •   00:00

Un nou "thriller" se desfăşoară după moartea lui Michael Jackson: sora acestuia, LaToya, a intrat în posesia unor harduri care conţin numeroase cântece ale megastarului înregistrate cu cântăreţi de "categorie A" ca Ne-Yo, Akon şi will.i.am de la Black Eyed Peas, potrivit revistei Rolling Stone citată de agenţia Reuters.



Hardurile se aflau la Holmby Hills, reşedinţa din California în care Michael Jackson a murit în luna iunie. La câteva ore după deces, familia starului s-a prezentat pentru a cere să i se predea tot ce era în casă, iar LaToya a înşfăcat hardurile, arată Rolling Stone citându-l pe ultimul manager al cântăreţului, Frank DiLeo. "Au încărcat camioane, mutând tot", afirmă DiLeo în numărul de vineri al revistei. "Credeau că Michael deţinea tot, aşa că au luat până şi mobila închiriată", adaugă el, întrebându-se cine si cum va administra acum bunurile. DiLeo a precizat revistei Rolling Stone că este vorba despre cel puţin 100 de cântece, dintre care multe înregistrate în anii de vârf '80 din cariera lui Jackson, care nu au fost difuzate niciodată. Printre acestea, sunt câteva  piese "senzaţionale" care nu au mai fost incluse în "Bad", albumul din 1987 ce a urmat blockbusterului "Thriller".

DiLeo a declarat într-un interviu pentru Reuters că este sigur că hardurile sunt la Hayvenhurst, reşedinţa familiei, în Encino, California. Avocaţii vor trimite scrisori pentru a obţine hardurile astfel încât conţinutul lor să poată fi aflat, a adăugat el.

Conform testamentului său, Michael a lăsat 40 la sută din proprietate mamei sale în vârstă de 79 de ani, Katherine. Aceasta doreşte un mai mare control şi are îndoieli faţă de marea putere a executorilor care supervizează în prezent întreaga afacere a moştenirii. Reuters precizează că un e-mail trimis unui reprezentant al LaToya Jackson nu a primit răspuns, iar purtătorul de cuvânt al familiei nu a putut fi contactat. La rândul său, un purtător de cuvânt al lui will.i.am a spus că solistul nu are copii după înregistrările pe care le-a făcut cu Jackson. Reprezentanţii lui Akon şi Ne-Yo fie nu au putut fi contactaţi, fie nu deţin nici o informaţie.

×
Subiecte în articol: externe michael jackson