x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gérard Depardieu a fost dat în judecată pentru agresiune

Gérard Depardieu a fost dat în judecată pentru agresiune

de Mediafax    |    17 Aug 2012   •   09:54
Gérard Depardieu a fost dat în judecată pentru agresiune

Actorul francez Gérard Depardieu a fost dat in judecata pentru agresiune de conducatorul unui automobil, cu care a avut o altercatie, miercuri, la Paris, a anuntat joi un reprezentant al Procuraturii pariziene, potrivit Mediafax.

"A existat o confruntare, iar soferul automobilului a depus plangere", a spus aceeasi sursa, potrivit careia incidentul a avut loc miercuri, in centrul orasului Paris.

O sursa din politia pariziana spune ca scuterul condus de Depardieu si acel automobil s-au ciocnit, iar altercatia a fost declansata de acea coliziune. Soferul automobilului sustine ca celebrul actor francez, in varsta de 63 de ani, l-a agresat fizic.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuti actori francezi pe plan international si are la activ peste 100 de filme in care a jucat, inclusiv cele din seria "Asterix", insa in ultima vreme a tinut prima pagina a ziarelor din motive care nu au legatura cu cariera artistica.

In vara anului 2011, presa din lumea intreaga scria despre faptul ca actorul francez, suferind de incontinenta urinara, a incercat sa urineze, discret, intr-o sticla, deoarece insotitoarea de bord i-a interzis accesul la toaleta, pentru ca avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregatea sa decoleze.

Gérard Depardieu a castigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere in cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", si un premiu Globul de Aur, pentru rolul sau din filmul "Cartea verde".

×
Subiecte în articol: altercatie gerard depardieu agresiune