x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Michael Jackson se considera terminat şi îşi dorea să moară

Michael Jackson se considera terminat şi îşi dorea să moară

de Mihaela Matachita    |    28 Iun 2009   •   00:00

Jurnalistul britanic Ian Halperin susţine, în cartea sa "The Final Years Of Michael Jackson", că megastarul le-a spus apropiaţilor săi, cu câteva zile înainte de a muri, că îşi doreşte să moară, deoarece "îşi pierduse vocea şi mişcările care l-au făcut celebru".



Halperin, care îşi va lansa cartea săptămâna aceasta, scrie în ediţia de duminică a Daily Mail că pe 21 iunie acesta i-a spus confidentului său că îşi doreşte să moară pentru că şi-a pierdut vocea şi mobilitatea necesară mişcărilor care l-au făcut celebru. "Nu merge. Mai bine mor. Nu mai am la ce să mă întorc. Sunt terminat", ar fi spus Michael Jackson în timpul repetiţiilor pentru concertele din iulie, de la Londra.

Halperin mai afirmă că, la două ore de la decesul artistului, confidentul ar fi spus: "Michael era obosit să trăiască. Era o epavă de câţiva ani şi acum poate, în sfârşit, să se ducă într-un loc mai bun. Oamenii din jurul său l-au îndopat cu medicamente pentru a-l ţine de partea asta. Ar trebui traşi la răspundere".

"Oricare ar fi rezultatele autopsiei, ceea ce l-a ucis pe Michael Jackson este lăcomia. Dacă o armată de bancheri, agenţi, doctori şi promoteri nu l-ar fi făcut să promită cele 50 de concerte de la O2 Arena din Londra, eu cred că el ar fi încă în viaţă astăzi", îşi începe jurnalistul editorialul. Halperin mai susţine că, pentru a-şi ascunde îmbătrânirea şi distrugerea fizică, Jackson folosea peruci, haine colorate şi chiar măşti.

Jurnalistul mai spune că artistul şi-a dorit să asigure viitorul copiilor săi, lăsându-le peste 200 de melodii nepublicate. Halperin adaugă că Michael Jackson era homosexual.

Pe de altă parte, bătălia financiară pentru averea starului a început, anunţându-se lungă şi complicată, cel mai valoros bun fiind pachetul de acţiuni la compania care deţine drepturile de autor pentru cântecele Beatles, a informat Mail Online. La rândul ei, lupta pentru proprietăţile imobilare a început şi ea, creditorii care i-au împrumutat artistului peste 352 de milioane de euro reclamând o cotă din bunurile deţinute de star.

Cântăreţul american Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac.

×
Subiecte în articol: externe michael jackson michael jackson