x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Papa Francisc nu acceptă urări înaintea zilei sale de naştere pentru că aduce ghinion

Papa Francisc nu acceptă urări înaintea zilei sale de naştere pentru că aduce ghinion

14 Dec 2016   •   15:55
Papa Francisc nu acceptă urări înaintea zilei sale de naştere pentru că aduce ghinion

Papa Francisc a subliniat, miercuri, că persoanele care doresc să îl felicite nu ar trebui să îi trimită urări înaintea zilei sale de naştere, deoarece în ţara sa natală, Argentina, acest lucru aduce ghinion, relatează DPA. 

Pontiful va împlini sâmbătă 80 de ani. Cu această ocazie, Vaticanul a pus pus la dispoziţia doritorilor şapte conturi de e-mail în opt limbi (latină, italiană, spaniolă, portugheză, engleză, franceză, germană şi poloneză) cu ajutorul cărora aceştia îl pot felicita pe Papă. 

"Vă mulţumesc tuturor pentru urările legate de viitoarea mea zi de naştere, vă mulţumesc mult. O să vă spun însă ceva care o să vă facă să râdeţi (...): În ţara mea, uratul înaintea zilei de naştere aduce ghinion", a precizat Pontiful în timpul audienţei sale săptămânale. 

La o întâlnire cu credincioşii în sala Paul al VI-lea, de la Vatican, Papei i-a fost prezentat un tort adus de una dintre participante. Tortul avea două lumânări aprinse, una în formă de 8 şi alta în formă de zero, în care papa a suflat, potrivit Radio Vatican, scrie Agerpres.

Citeşte şi:

Maia Sandu a contestat, ieri, alegerile

 

SUA, în pericol. Război total între Donald Trump și serviciile sale de informații

 

Italia. Guvernul Gentiloni a obţinut încrederea deputaţilor

×
Subiecte în articol: mesaj papa francisc papa francisc