x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Spania - Colaborare intre Camera de Comerţ şi oamenii de afaceri romăni din Castellon

Spania - Colaborare intre Camera de Comerţ şi oamenii de afaceri romăni din Castellon

de Jurnalul National    |    24 Oct 2007   •   00:00

Asociaţia oamenilor de afaceri romăni din Castellon şi Camera de Comerţ din localitate au semnat astăzi o convenţie cu scopul de a "favoriza schimbul de informaţii intre cele două instituţii şi a contribui la consolidarea relaţiilor economice şi comerciale intre Castellon şi Romănia" aşa cum a explicat Martí Huguet, preşedintele Camerei de Comerţ.

Convenţia semnată prevede o serie de acţiuni şi servicii in care asociaţia şi Camera de Comerţ vor colabora şi se vor sprijini.

Cele două semnatare şi-au propus să acorde sprijin membrilor lor, dar şi altor firme sau asociaţii, in vederea dezvoltării legăturilor comerciale dintre Castellon şi Romănia, să ajute la găsirea unor parteneriate de afaceri. Vor fi sprijinite, de asemenea, schimburile de informaţii economice şi legislative, cele din domeniul tehnologiei şi al turismului.


CURSURI PENTRU ŞOMERI. Camera de Comerţ din Castellon şi Asociaţia oamenilor de afaceri romăni din localitate şi-au propus, de asemenea, să organizeze, cu ajutorul Oficiilor pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Romănia şi Spania, o serie de cursuri de formare pentru şomeri, sau pentru angajaţii care işi doresc o slujbă intr-un domeniu in care vor fi mai bine plătiţi. Cursanţii vor putea să se angajeze apoi in oricare din cele două ţari.

×
Subiecte în articol: diaspora camera comerţ camera comer