x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Trei bărbați prinși în flagrant cu un kilogram de cocaină

Trei bărbați prinși în flagrant cu un kilogram de cocaină

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2024   •   17:47
Trei bărbați prinși în flagrant cu un kilogram de cocaină

Trei bărbați care ar fi urmat să vândă un kilogram de cocaină cu suma de 57.000 de euro au fost prinși în flagrant în Galați. Drogurile urmau să fie vândute în Bacău și Suceava. Dealerii au fost reținuți.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus, joi și vineri, reținerea pe o durată de 24 de ore a trei inculpați, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Măsura a fost luată după ce aceștia au fost prinși în flagrant în județul Galați, în timp ce dețineau, în scopul comercializării, pentru suma de 57.000 euro, cantitatea de aproximativ 1 kilogram cocaină.

„Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada februarie-martie 2024, unul dintre inculpați a procurat, deţinut şi vândut prin intermediul coinculpaților, droguri de mare risc (cocaină) către consumatori de pe raza judeţelor Bacău şi Galaţi Au fost puse în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în județele Bacău și Suceava, fiind identificate și ridicate cantități importante de materiale pentru fabricarea ilegală de țigarete (23 de saci), mai multe cutii cu tuburi, baxuri cu pachete goale, folii de staniol și alte accesorii, o mașină electrică pentru confecționat țigarete, precum și alte mijloace de probă”, spun procurorii DIICOT.

A fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: flagrant cocaină