x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în localitatea Şura Mică din Sibiu. Un polițist a fost lovit de un șofer băut

Accident grav în localitatea Şura Mică din Sibiu. Un polițist a fost lovit de un șofer băut

de Redacția Jurnalul    |    21 Apr 2024   •   09:00
Accident grav în localitatea Şura Mică din Sibiu. Un polițist a fost lovit de un șofer băut
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un incident grav a avut loc în localitatea Şura Mică din Sibiu, unde un polițist a fost victima unui accident rutier în timp ce desfășura un control în trafic. Potrivit informațiilor preliminare, agentul se afla în exercitarea atribuțiilor sale când a fost lovit de o mașină condusă de un șofer băut. Impactul a fost violent, iar polițistul a suferit răni la picior, necesitând îngrijiri medicale de urgență.

Șoferul implicat în accident a fost supus testelor de alcoolemie de către colegii polițistului și rezultatele au indicat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, confirmând ipoteza că acesta se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

În urma acestui incident, șoferul va fi supus cercetărilor pentru accidentul pe care l-a cauzat și pentru punerea în pericol a vieții și integrității agentului de poliție. Între timp, polițistul rănit se află în continuare sub supravegherea medicilor, iar starea sa de sănătate va fi monitorizată îndeaproape în perioada următoare, potrivit Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: accident șofer băut