x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil în Râmnicu Vâlcea: Cinci persoane rănite, printre care o gravidă şi două adolescente

Accident teribil în Râmnicu Vâlcea: Cinci persoane rănite, printre care o gravidă şi două adolescente

18 Aug 2019   •   17:24
Accident teribil în Râmnicu Vâlcea: Cinci persoane rănite, printre care o gravidă şi două adolescente
Sursa foto: Captura Antena 3

Cinci persoane au fost rănite, duminică, în urma accidentului produs în localitatea Brezoi, printre acestea numărându-se o femeie gravidă în luna a şaptea şi două adolescente, de 10 şi 16 ani, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Potrivit sursei citate, patru dintre răniţi au ajuns la spital cu diferite traumatisme.

"În urma accidentului au rezultat cinci victime, din care o femeie de 63 de ani care are un traumatism toracic, două fete de 10, respectiv 16 ani, cu un traumatism abdominal, respectiv o lovitură la gleznă şi o femeie gravidă în luna a şaptea, care a fost evaluată de echipajul SMURD de la faţa locului şi transportată la CPU Brezoi. O altă femeie de 43 de ani a refuzat să fie dusă la spital, primind asistenţă medicală de urgenţă la faţa locului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Cele cinci persoane au fost rănite după ce trei autoturisme s-au ciocnit, duminică după amiază, pe DN 7, în dreptul oraşului Brezoi. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, vinovat de producerea accidentului este şoferul unei maşini care venea dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea şi a intrat în depăşire fără să se asigure, lovind două maşini care circulau regulamentar.

În zonă s-a circulat alternativ mai mult de o oră şi jumătate, traficul fiind dirijat de agenţii de poliţie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident ramnicu valcea