x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident tragic în Arad. Un adolescent a fost omorât de un șofer băut

Accident tragic în Arad. Un adolescent a fost omorât de un șofer băut

de Redacția Jurnalul    |    09 Sep 2023   •   12:40
Accident tragic în Arad. Un adolescent a fost omorât de un șofer băut

Un adolescent de 15 ani a murit, după ce a fost rănit grav, în noaptea de vineri spre sâmbătă, lovit de mașina unui șofer beat, pe o șosea din județul Arad. Șoferul a fugit de la locul accidentului, încercând apoi să-și acopere urmele.

Copilul de 15 ani mergea, în jurul orei 23.45, pe o trotinetă electrică în orașul Pâncota, pe contrasens, când a fost accidentat de un autoturism, care ulterior a plecat.

Tânărul a fost transportat la spital, fiind rănit grav, iar sâmbătă a murit.

„La scurt timp după accident, la sediul poliției s-a prezentat un bărbat de 35 de ani, care a declarat că ar fi condus autoturismul, în care se mai afla un bărbat de 40 de ani, amândoi din Pâncota, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că bărbatul de 40 de ani avea o îmbibație alcoolică de 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în, ambele cazuri. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din Pâncota, și polițiștii criminaliști, s-a stabilit că cel care a condus autoturismul este bărbatul de 40 de ani, iar la controlul autoturismului, în locuri ascunse, au fost găsite un amortizor pentru armă și un cartuș de armă de foc, nepercutat”, informează IPJ Arad.

Bărbatul de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, inițial pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, modificarea locului accidentului fără încuviințarea poliției și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. După decesul adolescentului, încadrarea juridică se va schimba din vătămare corporală în ucidere din culpă.

Bărbatul va fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu, cu propunerea luării de măsuri preventive.

×
Subiecte în articol: accident sofer beat adolescent arad