x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un accident cu patru victime, în care au fost implicate trei maşini, a avut loc la Vlădeni

Un accident cu patru victime, în care au fost implicate trei maşini, a avut loc la Vlădeni

de Redacția Jurnalul    |    04 Aug 2024   •   14:20
Un accident cu patru victime, în care au fost implicate trei maşini, a avut loc la Vlădeni

Patru persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier produs, duminică, pe raza localităţii Vlădeni, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit pompierilor, în eveniment au fost implicate trei autoturisme, în care erau, în total, şapte persoane. Una dintre acestea a rămas încarcerată.

"La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere, una de descarcerare şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ. Aceştia au constatat faptul că într-unul dintre autoturisme, pasagera de pe scaunul din dreapta şoferului era încarcerată, iar celelalte persoane erau ieşite din maşini. Femeia, în vârstă de 58 de ani, a fost scoasă din interior de pompieri, cu ajutorul accesoriilor specifice. Aceasta a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. La spital a ajuns şi unul dintre conducătorii auto, în vârstă de 52 de ani", au precizat oficialii ISU.

Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar au refuzat să fie duse la o unitate spitalicească.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident victime masini vladeni