x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale AVARII la rețeaua de termoficare din Capitală. Mii de locuitori nu au apă și căldură

AVARII la rețeaua de termoficare din Capitală. Mii de locuitori nu au apă și căldură

26 Noi 2021   •   13:03
AVARII la rețeaua de termoficare din Capitală. Mii de locuitori nu au apă și căldură

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță astăzi, lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele de termoficare, în mai multe zone din sectoarele 2, 3, 4 și 5. Lucrările au lăsat fără căldură și apă caldă mii de blocuri. 

Sunt efectuate lucrări pe conducta magistralei DN 700 din zona Complexului Sportiv Dinamo de pe Șoseaua Ștefan cel Mare, din Sectorul 2 al Capitalei.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru cinci puncte termice, care alimentează aproximativ 30 de blocuri și spitalele Matei Balș și Colentina va fi sistată vineri, până la ora 20.00.

Se intervine și la o conductă din zona Splaiului Unirii din Sectorul 3 al Capitalei. Pentru aproximativ 150 de blocuri din Sectorul 4 va fi sistată încălzirea până la ora 18.00.

Lucrare este și pe Calea Șerban Vodă din Sectorul 4 al Capitalei. Furnizarea apei calde pentru 122 de blocuri va fi sistată tot până la ora 18.00.

O avarie este pe strada Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Furnizarea apei calde și a încălzirii pentru aproximativ 50 de blocuri va fi sistată până la ora 18.00.

×
Subiecte în articol: Termoenergetica căldură apa calda