x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat prins în flagrant delict, după ce ar fi vândut 25 de grame de droguri de mare risc

Bărbat prins în flagrant delict, după ce ar fi vândut 25 de grame de droguri de mare risc

de Redacția Jurnalul    |    25 Oct 2023   •   10:26
Bărbat prins în flagrant delict, după ce ar fi vândut 25 de grame de droguri de mare risc

Un bărbat a fost prins în flagrant delict de polițiștii și procurorii DIICOT Satu Mare, după ce ar fi vândut 25 de grame de cristal cu suma de 2.000 de lei.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT Satu Mare au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Acesta a fost prins în timp ce ar fi comercializat 25 de grame de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal pentru 2.000 de lei.

Ulterior, au fost făcute trei percheziții domiciliare în urma cărora au fost descoperiți și indisponibilizați 17.442 de lei, 4.325 de euro, 70.000 de forinți și 50 de lire sterline.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate 4 cântare de precizie, 3 grindere, 300 de grame de canabis, 50 de grame de cocaină, 254 de grame de substanță cristalină, albă (3-CMC), 4 comprimate de extasy, o cultură de ciuperci halucinogene, un pistol cu aer comprimat, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului bănuit.

Marți, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: droguri flagrant