x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Băutura face ravagii: O mașină condusă de un șofer beat a lovit o ambulanță și a proiectat-o într-un refugiu de tramvai

Băutura face ravagii: O mașină condusă de un șofer beat a lovit o ambulanță și a proiectat-o într-un refugiu de tramvai

de Redacția Jurnalul    |    13 Ian 2023   •   10:12
Băutura face ravagii: O mașină condusă de un șofer beat a lovit o ambulanță și a proiectat-o într-un refugiu de tramvai

O ambulanță care transporta o pacientă la spital a fost lovită, în timpul nopții de joi spre vineri, de o mașină condusă de un șofer băut, în Galați, iar din impact autospeciala a fost proiectată în refugiul stației de tramvai.

Accidentul a avut loc în timpul nopții de joi spre vineri, pe bulevardul Siderurgiștilor, din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că șoferul în vârstă de 52 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea mașina pe strada Ing. Anghel Saligny, dinspre strada Gheorghe Doja, la intersecția cu bulevardul Siderurgiștilor a intrat în impact cu o ambulanța aflată în misiune cu semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune. Autospeciala era condusă de un bărbat cu vârsta de 49 de ani, din municipiul Galați, pe bulevardul Siderurgiștilor, dinspre strada Combinatului.

În urma impactului, autospeciala, care transporta către spital și o pacientă, a fost proiectată în refugiul stației de tramvai amplasată în imediata apropiere.

Ambele mașini au fost avariate, însă, din fericire, nu a fost rănită nicio persoană.

La testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat a șoferului în vârstă de 52 de ani, iar în cazul celuilalt conducător auto, rezultatul a fost 0.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

×
Subiecte în articol: sofer beat ambulanta