x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Biciclist de 71 ani, decedat în urma unui accident

Biciclist de 71 ani, decedat în urma unui accident

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2024   •   16:56
Biciclist de 71 ani, decedat în urma unui accident

Un bărbat de 71 de ani aflat pe bicicletă a decedat, sâmbătă după-amiaza, în urma unui accident produs pe Drumul Judeţean 172, în localitatea Nimigea de Jos, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au stabilit că, în momentul în care biciclistul a pătruns pe drumul judeţean, a fost acroşat de o autoutilitară condusă de un şofer de 36 de ani, din Bistriţa.

"Astăzi (sâmbătă - n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Năsăud au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Judeţean 172, în localitatea Nimigea de Jos. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 71 de ani, din Nimigea de Jos, care se deplasa pe bicicletă, a fost acroşat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, din Bistriţa, în momentul în care biciclistul a pătruns pe drumul judeţean. În urma impactului, biciclistul a fost rănit, iar, în ciuda eforturilor echipajului medical sosit la faţa locului, acesta a decedat", a transmis IPJ.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului.

AGERPRES

×