x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cel mai mare centru de carantină din Bihor se închide

Cel mai mare centru de carantină din Bihor se închide

19 Iun 2020   •   14:24
Cel mai mare centru de carantină din Bihor se închide
Sursa foto: Hepta

Cel mai mare centru de carantină din judeţul Bihor se va închide din 21 iunie, a anunţat Instituția Prefectului. Acesta este organizat în hotelul Ceres din Băile 1 Mai.

"În prezent, în centrul din hotelul Ceres se află nouă persoane, din care şapte sunt carantinate la cerere, iar două pentru încălcarea izolării la domiciliu, conform măsurilor în vigoare. Persoanele care nu au finalizat perioada celor 14 zile de carantină la momentul închiderii centrului din Ceres vor fi transferate în centrul din Pădurea Neagră, care are o capacitate de 48 de locuri. Starea de sănătate a persoanelor carantinate va fi monitorizată în continuare, conform prevederilor legale", se arată în comunicat.

Hotelul Ceres are o capacitate de 460 de locuri și va reintra în circuitul turistic. 

Direcţia de Sănătate Publică Bihor va aplica măsurile de igienizare şi dezinfecţie pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

"Închidem astfel încă un capitol din lupta pe care am dus-o împotriva COVID-19. Rămânem vigilenţi şi pregătiţi să reactivăm centrele de carantină din Bihor, dar sperăm că nu vom fi nevoiţi să o facem. Bihorenii trebuie să respecte, ca şi până acum, măsurile sanitare în vigoare, în special portul măştii, igiena mâinilor şi distanţa de 1,5 metri între persoane" a declarat prefectul Dumitru Ţiplea. 

×
Subiecte în articol: carantina bihor coronavirus