x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iași: Un bărbat din Mioveni a murit intoxicat după ce a mâncat ciuperci

Iași: Un bărbat din Mioveni a murit intoxicat după ce a mâncat ciuperci

26 Sep 2017   •   13:01
Iași: Un bărbat din Mioveni a murit intoxicat după ce a mâncat ciuperci

Trei persoane din localitatea Movileni au ajuns, luni seara, în stare gravă la spital după ce au mâncat ciuperci, una dintre acestea, un bărbat de 67 de ani, decedând în cursul dimineţii de marţi la scurt timp după ce a fost transferat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, medicul Gabriel Perianu, a declarat că, la scurt timp de la aducerea sa la spital, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, fără ca medicii să îl mai poată resuscita.

"Când a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul era inconştient, înainte având greţuri şi halucinaţii olfactive şi vizuale. Pacientul a intrat în stop cardio-respirator, în ciuda manevrelor de resuscitare nu a mai putut fi salvat. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili exact cauza decesului", a declarat Gabriel Perianu.

Conform acestuia, alte două rude ale bărbatului, fratele şi soţia sa, sunt internate la spitalul din Paşcani, din cauza intoxicaţiei cu ciuperci. Aceştia le-au spus medicilor că au mâncat ciuperci culese din pădure. AGERPRES

×
Subiecte în articol: intoxicat ciuperci