x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Locuitorii sectoarelor 1 și 6 din Capitală nu au apă caldă de două luni

Locuitorii sectoarelor 1 și 6 din Capitală nu au apă caldă de două luni

24 Iul 2020   •   13:19
Locuitorii sectoarelor 1 și 6 din Capitală nu au apă caldă de două luni

În ultimele două luni, locuitorii sectorului 1 al Capitalei au apă caldă doar câteva ore pe săptămână, fără ca intervalele orare să fie anunțate în prealabil. Ultima informare de pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica datează din 22 iunie, și anunță consumatorii din sectoarele 1 și 6 că reluarea agentului termic va fi reluată în maximum 48 de ore, după repararea avariilor la CET Grivița.

De atunci nu mai există niciun alt comunicat, deși problema nu a fost rezolvată. La numerele de telefon ale instituției nu răspunde nimeni. 

Locuitorii din Sectorul 3 sunt anunțați, astăzi, că de la ora 12.00 până sâmbătă, ora 24.00, se execută lucrări pentru repararea unui tronson de conductă - magistrala II Sud.

"În urma intrării în revizie a CET Sud, alimentarea cu apă caldă pentru Sectorul 3 se face exclusiv din CET Progresu. Întrucât există încă anumite zone unde funcționarea punctelor termice este sub parametrii normali, lucrarea de reparație a tronsonului a fost impusă astfel încât alimentarea cu apă caldă să poată fi făcută pe toată raza Sectorului 3 la parametrii normali. Acest lucru implică oprirea Magistralei II Sud și, implicit, a punctelor termice situate în perimetrul zonei cuprinse între Bulevardul Mihai Bravu, Calea Vitan și Bulevardul Energeticienilor, precum şi zonele adiacente. Din cauza lucrărilor mai sus menţionate, în acest interval pot funcţiona cu parametrii deficitari unele puncte termice situate în zona Pantelimon din sectorul 2 al Municipiului București și punctual, anumite puncte termice din sectorul 3."

 

×