x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O alunecare de teren s-a produs într-un sat din Vâlcea. Patru gospodării sunt în pericol

O alunecare de teren s-a produs într-un sat din Vâlcea. Patru gospodării sunt în pericol

23 Iun 2021   •   22:44
O alunecare de teren s-a produs într-un sat din Vâlcea. Patru gospodării sunt în pericol

Patru gospodării din Vâlcea sunt în pericol din cauza unei alunecări de teren. Persoanele au fost evacuate de autorități, iar ulterior salvatorii au scos din gospodării animalele și bunurile valoroase.

Potrivit ISU Vâlcea, alunecarea de teren a avut loc miercuri, la ora 19:54, în comuna Roșiile, sat Cherăști.

Aceasta pune în pericol patru gospodării ale populației, dintre care trei gospodării sunt locuite și una este nelocuită.

În cele trei gospodării se aflau patru persoane care au fost evacuate de autoritățile locale, acestea fiind în afara oricărui pericol.

La fața locului intervin numeroase forțe si mijloace. Din partea ISUJ Vâlcea sunt șase autospeciale cu trei ofițeri și 23 subofițeri, de la IPJ Vâlcea participă o autospecială și trei agenți de poliție, de la IJJ Vâlcea sunt două autospeciale cu un ofițer și 14 subofiteri, iar din partea CLSU Roșiile sunt două autoturisme cu șase membri CLSU și 10 membri SVSU.

În acest moment se desfășoară acțiuni de evacuare a animalelor și a bunurilor materiale din gospodăriile afectate și de transportare a acestora în locurile stabilite de către autoritățile locale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alunecare de teren