x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Școală online pentru elevii dintr-un corp de clădire cu risc sesmic 1 al unui liceu din Timișoara

Școală online pentru elevii dintr-un corp de clădire cu risc sesmic 1 al unui liceu din Timișoara

de Redacția Jurnalul    |    27 Feb 2023   •   17:30
Școală online pentru elevii dintr-un corp de clădire cu risc sesmic 1 al unui liceu din Timișoara

Elevii din nouă clase ale unui liceu din Timișoara vor învăța de marți online, după ce autoritățile au descoperit că aceștia învățau într-un corp de clădire încadrat cu clasa de risc seismic 1.

Prefectul județului Timiș Mihai Ritivoiu susține că, după cutremurul din Gorj, a solicitat tuturor primăriilor situația clădirilor aflate în clasa de risc seismic I.

„Primăria Timişoara ne-a comunicat prin adresa 4106 din 17 februarie că . Astăzi am intrat în posesia unui raport de expertiză privind corpul de clădire A a Colegiului Economic Timişoara. La pagina 22 este indicată clar clasa de risc seismic finală: Rs I, din care fac parte clădirile cu risc ridicat de prăbuşire”, a scris luni Mihai Ritivoiu pe Facebook.

Acesta susține că a solicitat Inspectoratului Şcolar Județean să oprească orele desfăşurate în această clădire.

„Programul a 300 de copii va fi afectat. Nouă clase (6 de a IX-a, 2 de a X-a, 1 de a XII-a) vor intra de mâine în online, urmând ca în următoarele zile să găsim soluții pentru relocarea lor. Încă o clasă de seral va fi relocată de mâine”, a mai anunțat prefectul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: școala online liceu timisoara