x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șoferul care a spulberat doi adolescenți care traversau regulamentar strada în Suceava era băut. Fata este în stare foarte gravă

Șoferul care a spulberat doi adolescenți care traversau regulamentar strada în Suceava era băut. Fata este în stare foarte gravă

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2023   •   22:59
Șoferul care a spulberat doi adolescenți care traversau regulamentar strada în Suceava era băut. Fata este în stare foarte gravă
Sursa foto: Facebook Monitorul de Suceava

Șoferul care a lovit, joi seara, doi pietoni tineri în timp ce traversau regulamentar strada în Suceava era băut, a transmis Poliția, la finalizarea cercetărilor la fața locului.

Poliția Suceava a stabilit, din primele verificări, că un șofer de 28 de ani din comuna Vaculesti, jud. Botoșani a condus autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din mun. Suceava din direcția Centru către zona Areni și a acroșat pe doi tineri (o fată de 16 ani și un băiat de 17 ani) angajați în traversarea regulamentară a străzii din zona Policlinicii din Suceava.

În urma accidentului, fata de 16 ani a fost rănită grav, iar băiatul în vârstă de 17 ani a fost rănit ușor.

Cei doi au fost transportați la Spitalulul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, el a fost testat și cu aparatul drugtest rezultatul fiind negativ.

Șoferul a fost și el dus la unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, urmând a fi dispuse măsuri procedurale si procesuale sub coordonarea unității de parchet competente.

Doi pietoni tineri au fost spulberați de o mașină când încercau să traverseze strada în zona Areni, din Suceava. Fata a fost găsită în stare critică, inconștientă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer beat accident suceava