x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer beat și drogat, care a provocat un accident în Vama Veche, a gonit cu 133 km/oră

Un șofer beat și drogat, care a provocat un accident în Vama Veche, a gonit cu 133 km/oră

de Redacția Jurnalul    |    25 Feb 2024   •   17:40
Un șofer beat și drogat, care a provocat un accident în Vama Veche, a gonit cu 133 km/oră

Un șofer în vârstă de 36 de ani, beat și drogat, a provocat un accident rutier în Vama Veche, județul Constanța, apoi a gonit cu 133 de kilometri pe oră.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, sâmbătă seara, în stațiunea Vama Veche, s-a produs o tamponare, iar unul dintre șoferi a părăsit locul accidentului, îndreptându-se spre Mangalia.

Polițiștii au pornit în urmărirea vehiculului respectiv, pe care l-au interceptat pe strada Oituz. Mașina a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu viteza de 133 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

Șoferul s-a conformat semnalului regulamentar de oprire.

Polițiștii au procedat la legitimarea și identificarea acestuia, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 36 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident sofer beat