x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer beat le-a mulțumit polițiștilor gorjeni pentru că l-au oprit din drumul spre litoral

Un șofer beat le-a mulțumit polițiștilor gorjeni pentru că l-au oprit din drumul spre litoral

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2024   •   23:15
Un șofer beat le-a mulțumit polițiștilor gorjeni pentru că l-au oprit din drumul spre litoral

Un șofer beat le-a mulțumit polițiștilor gorjeni pentru că l-au oprit din drumul spre litoral. El le-a spus agenților că a adormit de două ori la volan și că se temea pentru siguranța celor doi copii și a concubinei, aflați în mașină.

Incidentul s-a produs în noaptea de luni spre marți, la ora 4.05. Potrivit IPJ Gorj „polițiști din cadrul Politiei Orașului Novaci - Formatiunea Rutieră, au depistat în trafic un bărbat, de 33 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Alimpești, având o concentrație de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat”.

Șoferul a fost dus la Spitalul orașului Novaci, pentru a-i fi recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. El le-a mulțumit polițiștilor pentru că l-au oprit deoarece se temea pentru siguranță copiilor aflați în mașină. Șoferul a dezvăluit că se afla în drum spre litoral și că de la plecare a adormit de două ori la volan.

„În urma discuțiilor purtate de polițiștii din Novaci cu bărbatul, acesta a menționat faptul că se afla în drum spre mare, și, deși pare rupt dintr-un film, conducătorul auto le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit și au luat măsurile corespunzătoare, întrucât nu se afla în condiții optime pentru a conduce și a adormit la volan de două ori de când a plecat de acasă, fiind trezit de concubina sa. Acesta se afla în autoturism cu concubina și doi copii minori, care, în urma acțiunii polițiștilor, au fost salvați de un drum primejdios, pe care l-ar fi parcurs alături de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice și obosit”, au transmis polițiștii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer beat drum litoral politisti volan