x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânără de 18 ani agresată sexual și șantajată de instructorul cu care făcea ore de conducere

Tânără de 18 ani agresată sexual și șantajată de instructorul cu care făcea ore de conducere

de Redacția Jurnalul    |    10 Oct 2023   •   22:20
Tânără de 18 ani agresată sexual și șantajată de instructorul cu care făcea ore de conducere
Sursa foto: Foto: Antena 3

O tânără de 18 ani a sesizat polițiștii din Ilfov cu privire la faptul că a fost agresată sexual și șantajată de instructorul cu care făcea ore de conducere. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au fost sesizați, în 4 octombrie, de o tânără de 18 ani cu privire la faptul că în 2 octombrie a fost agrestă sexual și șantajată de instructorul cu care făcea ore de conducere.

„În temeiul sesizării, polițiștii de investigații criminale au desfășurat activități specifice, context în care, la data de 09 octombrie a.c., l-au prins în flagrant pe bărbatul reclamat, împrejurare în care, acesta ar fi încercat să exercite acte de agresiune sexuală asupra persoanei vătămate”, transmite IPJ Ilfov.

Suspectul a fost reținut, iar marți bărbatul de 55 ani a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: agresiune sexuala scoala de soferi