x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 50 de deținuți cu COVID-19 primesc tratament în penitenciarele spital Jilava și Poarta Albă

50 de deținuți cu COVID-19 primesc tratament în penitenciarele spital Jilava și Poarta Albă

07 Ian 2021   •   17:34
50 de deținuți cu COVID-19 primesc tratament în penitenciarele spital Jilava și Poarta Albă

Un număr de 50 de deținuți cu COVID-19 primesc tratament în penitenciarele spital Jilava și Constanța – Poarta Albă, potrivit unui comunicat de presă al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

„Pentru un număr de 50 de persoane private de libertate confirmate pozitiv SARS-CoV-2 se asigură tratament specific în Penitenciarele-Spital Bucureşti-Jilava şi Constanţa-Poarta Albă, sub îndrumarea structurilor de resort din sistemul public de sănătate", precizează ANP.

De asemenea, ANP menționează că un număr de 79 de polițiști de penitenciare sunt, în prezent, confirmați cu COVID-19 și respect recomandările DSP.

„Unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au implementat, începând cu data de 03.12.2020, o Metodologie de testare rapidă Ag SARS-CoV-2 a persoanelor private de libertate şi a personalului angajat din sistemul administraţiei penitenciare, în completarea demersurilor cu caracter preventiv", mai precizează ANP.

×