x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT GRAV la ieșirea din Râmnicu Vâlcea. Traficul spre Slatina DEVIAT prin platforma OLTCHIM

ACCIDENT GRAV la ieșirea din Râmnicu Vâlcea. Traficul spre Slatina DEVIAT prin platforma OLTCHIM

27 Sep 2013   •   09:18
ACCIDENT GRAV la ieșirea din Râmnicu Vâlcea. Traficul spre Slatina DEVIAT prin platforma OLTCHIM

Un accident de circulație s-a produs vineri dimineața la ieșirea din municipiul Râmnicu Vâlcea spre Slatina, soldat cu o persoană decedată și una rănită grav, circulația în zonă fiind blocată, iar traficul spre Slatina a fost deviat prin platforma OLTCHIM.

"Un autoturism care venea dinspre Râmnicu Vâlcea spre Drăgășani a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină care circula regulamentar. În acest acroșaj a mai fost implicat și un alt autoturism. În primă fază am avut doi răniți grav, dar între timp unul a decedat. Tot carosabilul a fost blocat, iar poliția a decis mutarea traficului spre Drăgășani-Slatina pe o rută ocolitoare prin OLTCHIM și apoi prin Mihăești", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, citat de Agerpres.

Poliția se află la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului și va informa în momentul când cele patru benzi ale DN64, în zona industrială a orașului, vor fi decongestionate de mașinile implicate în accident.

×