x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident la Interne - David, uşor şifonat

Accident la Interne - David, uşor şifonat

21 Mar 2008   •   00:00
Accident la Interne - David, uşor şifonat

O maşină a Ministerului de Interne şi Reformei Administrative (MIRA) a fost implicată ieri într-un accident de circulaţie în Capitală.



O maşină a Ministerului de Interne şi Reformei Administrative (MIRA) a fost implicată ieri într-un accident de circulaţie în Capitală.


Automobilul MIRA era condus de Ştefan Ion Adrian, şoferul ministrului Cristian David, şi se îndrepta către Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", unde David, aflat în maşină, ar fi urmat să prezinte noua conducere a instituţiei. Accidentul s-a produs în jurul orei 10:15, la intersecţia Bulevardului Dacia cu Calea Dorobanţi, când şoferul ministrului a lovit o fată în vârstă de 12 ani. Din declaraţiile martorilor reiese că fetiţa ar fi traversat printre două troleibuze oprite în apropierea staţiei RATB din dreptul Liceului "Virgil Madgearu", ieşind brusc în faţa maşinii în care se afla ministrul Cristian David (foto). Tot martorii susţin că şoferul a frânat, dar nu a reuşit să evite accidentul.


CONFLICTE ŞI CONTROVERSE. Însă şi automobilul în care se afla şeful de la Interne circula pe banda destinată mijloacelor de transport ale RATB în momentul accidentului, conducătorul auto rămânând fără permis. După producerea incidentului, fata a refuzat să primească asistenţă medicală, dar a fost dusă în cele din urmă la Spitalul "Grigore Alexandrescu". Doctorul Viorela Niţescu, purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost internată micuţa, a declarat că ea se află în afara oricărui pericol. Niţescu a explicat că aceasta are numai o uşoară contuzie la gamba stângă şi că nu a necesitat spitalizare. Totuşi, copilul va fi ţinut sub supravegherea medicală a unui ortoped, părinţii fetei declarând că nu doresc ca identitatea acesteia să fie făcută publică. În schimb, la spital s-a creat un adevărat conflict între ziarişti şi paznici, numeroşi cameramani şi reporteri fiind  agresaţi fizic.

Ministrul Cristian David a cerut Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei să deschidă o anchetă în acest caz, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: observator