x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DIICOT Iaşi: Până în prezent NU au mai fost găsite alte dispozitive explozive

DIICOT Iaşi: Până în prezent NU au mai fost găsite alte dispozitive explozive

09 Iul 2013   •   13:50
DIICOT Iaşi: Până în prezent NU au mai fost găsite alte dispozitive explozive
UPDATE 15:07 - Procurorii DIICOT Iaşi care fac cercetări în cazul atentatului cu bombă de la Facultatea de Electronică precizează, într-un comunicat de presă, că până în prezent nu au mai fost găsite alte dispozitive explozive.

UPDATE 14:35
- Pirotehniştii aflaţi în zona de agrement Ciric, din Iaşi, nu confirmă informaţia potrivit căreia s-au mai găsit doua bombe, scrie bzi.ro. Surse apropiate anchetei au declarat în schimb că atentatorul ar găsit aici bomba pe care a vrut s-o detoneze ieri, într-o sală de curs a Universităţii "Gh. Asachi".
-----------------------------------------------------

Anchetatorii ieşeni au aflat, astăzi, în timpul audierilor, că Oliver Stan Florin, bărbatul care a încercat luni să detoneze o bombă într-o sală de curs a Facultăţii de Electronică din Iaşi, ar fi ascuns mai multe bombe în oraş, potrivit bzi.ro.

Poliţiştii au plecat pe urma acestora şi au descoperit două astfel de dispozitive în zona Ciric din Iași, după indicațiile primite de la bărbat.

La fata locului se afla pirotehnisti, politisti si angajati de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), care urmeaza sa preia cele doua dispozitive pentru a le detona in siguranta.


×