x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au avut zile / Internaţi în spital după ce au plonjat în gol 40 de metri cu maşina!

Au avut zile / Internaţi în spital după ce au plonjat în gol 40 de metri cu maşina!

12 Mai 2009   •   00:00

Doi bărbaţi au ajuns, în noaptea de luni spre marţi, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Maşina de teren în care se aflau a căzut de pe un pasaj, de la aproape 40 de metri înălţime!



Accidentul s-a produs la ieşirea din municipiul Deva, iar jeep-ul în care erau cei doi bărbaţi circula pe pasajul de la intrarea pe Drumul European 68. "Pe fondul neatenţiei sau neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, maşina a ieşit de pe şosea, răsturnându-se de la o înălţime de aproximativ 37 de metri, pe şosea, pe sensul de mers care face legătura între E68 şi municipiul Deva", a declarat reprezentantul Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, Alexandru Rusu, citat de Mediafax.

Cei doi bărbaţi au fost scoşi din maşină de către echipajele de descarcerare şi transportaţi cu două ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Victimele, în vârstă de aproximativ 30 de ani, sunt în stare gravă, una dintre ele fiind în comă, a declarat Loredana Tocuţ de la Serviciul de Ambulanţa Deva.

×
Subiecte în articol: observator