x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avertizare - Ninsori viscolite

Avertizare - Ninsori viscolite

de Anca Ardeleanu    |    29 Ian 2007   •   00:00
Avertizare  -  Ninsori viscolite

Iarna devine "stapana" de astazi in tara noastra. Potrivit unei noi aver-tizari date de Administratia Nationa-la de Meteorologie (ANM), cotata cu cod portocaliu, in cursul zilei de azi va ninge viscolit in Maramures, Crisana, Banat, Transilvania, dar si in zona de munte, unde vantul va spulbera zapada.

Iarna devine "stapana" de astazi in tara noastra. Potrivit unei noi avertizari date de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), cotata cu cod portocaliu, in cursul zilei de azi va ninge viscolit in Maramures, Crisana, Banat, Transilvania, jumatatea de nord a Moldovei, dar si in zona de munte, unde vantul va spulbera zapada.

De asemenea, cantitatile de apa vor depasi local 30 l/mp. In Carpatii Occidentali si Orientali izolat vor fi posibile cantitati de peste 50 l/mp.

GER. Tot specialistii de la Administrati Nationala de Meteorologie spun ca vremea se va raci accentuat, iar vantul va avea intensificari in toate regiunile tarii cu viteze medii de 60 km/h, iar la munte si pe litoral va sufla tare.

In aceasta noapte, valorile termice sub - 10 grade vor caracteriza o vreme geroasa in nordul si centrul tarii.

Vestea buna este ca de miercuri vremea se va incalzi usor, iar vantul va slabi in intensitate.
×
Subiecte în articol: observator