x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băieţel de patru ani, mort după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Băieţel de patru ani, mort după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

09 Noi 2011   •   14:46
Băieţel de patru ani, mort după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Un baietel de aproximativ patru ani din comuna Telesti a decedat miercuri dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, in acest caz fiind deschisa o ancheta de catre politisti.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Gorj, Daniel Tica, din primele informatii, copilul se afla intr-un imobil cu mama sa, iar la un moment dat a plecat catre locuinta bunicii, care se afla in aceeasi curte. Acolo, micutul a dat foc la cateva haine, acestea au ars mocnit, iar baietelul s-a intoxicat cu monoxid de carbon fara ca nimeni din familie sa isi dea seama. Cand a fost gasit de parinti, acesta decedase deja.

'Politia face cercetari in acest caz pentru a stabili cauzele si imprejurarile in care a survenit decesul copilului. Din primele date, copilul se afla intr-un imobil cu mama sa, i-a spus femeii ca pleaca in locuinta bunicii, iar acolo a intrat intr-o camera si s-a jucat cu chibriturile, dand foc la niste haine. Hainele au ars mocnit, fara ca adultii sa isi dea seama de cele intamplate. Cand l-au gasit, copilul se intoxicase cu monoxid de carbon si decedase. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei', a precizat Daniel Tica.

Primarul comunei Telesti, Romulus Bildea, a mentionat ca baietelul era singurul copil al familiei, tatal sau fiind taximetrist, iar mama casnica.

(Agerpres)

×
Subiecte în articol: copil mort soba dioxid de carbon intoxicat