x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bandă criminală distrusă de poliţiştii piteşteni

Bandă criminală distrusă de poliţiştii piteşteni

26 Mai 2009   •   00:00

Un număr de 12 membri ai unei grupări infracţionale au fost reţinuţi în această dimineaţă în urma unor descinderi organizate în comuna Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, şi în Bucureşti. Membrii grupării au fost prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.



Cei 12 au fost reţinuţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT), fiind acuzaţi de fals, uz de fals şi înşelăciune. Membrii grupării ar fi efectuat tranzacţii bursiere folosindu-se de datele de identitate a sute de persoane, producând în acest mod un prejudiciu evaluat la zeci de milioane de lei, susţin unele surse.

Alţi 18 membri ai grupării sunt cercetaţi în stare de libertate pentru acelaşi gen de infracţiuni. Persoanele reţinute sunt audiate la Piteşti şi prezentate în faţa judecătorilor de la Tribunalul Argeş pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: observator