x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat din București, arestat după ce a făcut accident băut și a refuzat recoltarea probelor

Bărbat din București, arestat după ce a făcut accident băut și a refuzat recoltarea probelor

de Redacția Jurnalul    |    17 Oct 2024   •   10:58
Bărbat din București, arestat după ce a făcut accident băut și a refuzat recoltarea probelor

Un bărbat de 68 de ani din Capitală, care s-a urcat băut la volan, a provocat un accident pe o stradă din sectorul 4. Nu s-a asigurat când a schimbat direcția și a lovit o altă mașină, informează Brigada Rutieră. Ulterior, șoferul a refuzat recoltarea probelor.

Miercuri seara, un accident rutier a avut loc pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei.

Un bărbat de 68 de ani, care conducea pe Șoseaua Olteniței, nu s-a asigurat când a schimbat direcția de mers și a lovit un alt autoturism care circula în aceeași direcție. În urma impactului, mașina acestuia a ricoșat și a intrat în coliziune cu un al treilea vehicul, condus de o femeie.

Accidentul a dus la rănirea unei pasagere din primul autoturism lovit, care a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

„Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele pentru doi dintre aceștia fiind zero, iar pentru conducătorul auto în vârstă de 68 de ani, rezultatul indicat a fost de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează Brigada Rutieră.

Condus la Institutul Național de Medicină Legală, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În baza probelor strânse, miercuri, Brigada Rutieră a decis reținerea lui pentru 24 de ore sub acuzația de refuz sau sustragere de la prelevarea probelor biologice. În aceeași zi, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident baut recoltare probe