x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu&Hrebenciuc - Relaţia copiilor, motiv de răfuială politică

Băsescu&Hrebenciuc - Relaţia copiilor, motiv de răfuială politică

de Gabriela Antoniu    |    05 Iul 2007   •   00:00
Băsescu&Hrebenciuc - Relaţia copiilor, motiv de răfuială politică
Sursa foto: CHRISTIAN SILVA/

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, şi preşedintele Traian Băsescu au un nou motiv de gălceavă, mutănd bătălia politică (şi) in plan familial. Şi anume, relaţia dintre fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, şi Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD, despre care presa a relatat recent şi care a fost confirmată de Viorel Hrebenciuc.

"Relaţia aceasta a inceput in urmă cu şase luni, dar nu a aflat presa pănă acum. Ce să-i faci, au fost in acelaşi cerc de prieteni", a recunoscut Viorel Hrebenciuc pentru un cotidian central. Intrebat dacă se opune acestei relaţii şi consecinţelor ei, liderul deputaţilor PSD a spus răzănd: "Nu, de ce să mă opun? De altfel, am impresia că nici băiatul meu nu se opune". Invitat marţi seara la Realitatea TV, preşedintele Traian Băsescu a fost intrebat dacă este dispus să ii devină cuscru liderului deputaţilor PSD. Şeful statului a răspuns că i-ar fi imposibil să il aibă rudă pe Viorel Hrebenciuc. "Mi-ar fi imposibil să-l am rudă, măcar şi prin alianţă, pe acest Hrebenciuc, pentru care am un dispreţ profund faţă de modul cum inţelege viaţa", a răspuns Băsescu. In replică, Viorel Hrebenciuc a refuzat să comenteze afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa. "Referitor la declaraţiile domnului Traian Băsescu de ieri, 03/07/2007, la un post de televiziune, doresc să precizez că, din respect pentru prietena fiului meu, refuz să-i dau replica pe care o merită tatăl ei", afirmă Viorel Hrebenciuc intr-o declaraţie de presă.

Şefului statului nu este la prima intervenţie in viaţa intimă a fiicelor sale. După terminarea facultăţii, fiica cea mică, Elena, ar fi fost expediată la o bursă de studii in SUA, spun surse apropiate familiei prezidenţiale, pentru a se pune capăt tot unei relaţii amoroase nepotrivite, presa speculănd că iubitul de atunci ar fi fost apropiat unui clan de spărgători de maşini.

El a intervenit şi in cazul fiicei sale cea mare, Ioana Băsescu, reuşind să o despartă de iubitul ei, avocatul Alexandru Dinulescu, şeful direcţiei juridice din Primăria Capitalei, susţin surse din anturajul celor doi. Ulterior, Ioana Băsescu s-a căsătorit cu Bodo, solistul trupei Pro Consul.

Potrivit informaţiilor publicate in presa vremii, preşedintele Băsescu nu ar fi fost de acord cu relaţia fiicei sale, mai ales că Bodo mai fusese căsătorit şi avea şi un copil. Ioana şi Bodo au divorţat in noiembrie anul trecut, după numai trei ani de căsnicie.

×
Subiecte în articol: basescu observator hrebenciuc