x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bihor: O persoană decedată şi patru rănite, într-un accident pe DN1, în Tileagd

Bihor: O persoană decedată şi patru rănite, într-un accident pe DN1, în Tileagd

09 Mai 2019   •   21:17
Bihor: O persoană decedată şi patru rănite, într-un accident pe DN1, în Tileagd

Un bărbat a murit şi patru persoane au fost rănite într-un accident produs joi seară pe DN 1, în comuna Tileagd, între un BMW şi o autoutilitară, traficul fiind blocat în zonă.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, accidentul a fost semnalat la ora 19,45, pe DN 1, în localitatea Tileagd, între un autoturism BMW şi o autoutilitară (o dubiţă). Şoferul autoturismului a suferit leziuni mortale iar patru persoane din autoutilitară, între care şi doi copii, au fost rănite.

Bărbatul de la volanul autoturismului, singur în maşină, a fost găsit în stare de inconştienţă de medicii sosiţi la faţa locului, fiind nevoie de intervenţia echipajelor speciale de descarcercare pentru a fi scos din autovehicul.

"La faţa locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului nr. 1 de pompieri Oradea, o autospecială de descarcerare din substaţia Aleşd, o altă autospecială cu apă şi spumă, paramedicii subunităţii Aleşd, un echipaj de terapie mobilă şi două echipaje ale Serviciului Ambulanţă", a precizat Roşca.

Pompierii militari şi echipajele medicale au acţionat pentru a scoate din autoutilitara grav afectată cele patru victime, doi adulţi şi doi copii.

"Din nefericire, bărbatul din autoturism a fost declarat decedat. Cele patru din autoutilitare sunt conştiente, li s-a acordat ajutor medical şi urmează să fie transportate la spital pentru îngrijiri", a spus Camelia Roşca.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident dn1 bihor